Рыболовное меню
Реклама
Новости рыбалки
скачать most wanted на русском
скачать ассасин крид откровение
скачать ворлд варпланес
скачать книги круза
microsoft powerpoint скачать русская версия
скачать обои на компьютер
скачать heroes 3.58
правила дорожного движения скачать
скачать x ray для майнкрафт
европа лучшее скачать
Форма входа
Логин:
Пароль:
Главная » 2013 » Январь » 3 » Печенежское водохранилище
18:40
Печенежское водохранилище
Печенежское водохранилищеХарьковские власти запланировали возрождение печенежского водохранилища, но для людей ли это делают?
С одной стороны мы видим информацию весьма позитивную:
  • Уже выпущено 400 000 мальков Толстолобика и 50 000 мальков Белого Амура и это только начало
  • Ведутся работы по облагораживании территории берегов Печенежского водохранилища
  • Проводятся мероприятия по борьбе с браконьерами

Но есть и подводные камни. Как проверить сколько рыбы было реально выпущено? Может ли кто-то на этом обогатиться? Если еще учесть, что Белый Амур не может размножаться при тех температурных условия, которые есть в Печенежском водохранилище - его будут запускать систематически. Бездонная яма с деньгами.

-Где Амур?

-Выловили, а новый не растет.

Стоит заметить, что планируют сделать из водохранилища заповедник. Что бы не было браконьеров? Да они и так будут. С ними по другому бороться надо.Может быть для того, что бы обычный рыбак смог порыбачить только там где нет рыбы? Или что бы штрафы в виде "налички", в карман контролирующих органов приходили?

Кстати хороший рыболовный сайт http://rybaki.kz. Всем жителям Казахстана рекомендую.

Наверное это домыслы и все не так. Возможно Харьковские власти думают про людей, не стоит исключать и такой вариант. Думаю, точку поставит время. Я очень надеюсь, что скоро в Печенежском водохранилище будет много рыбы и что ловить ее можно будет бесплатно.

Добавлю выдержки из законодательства:

ВОДНЫЙ КОДЕКС.

Стаття 47.

Право загального водокористування Загальне водокористування здійснюється громадянами для задоволення їх потреб (купання, плавання на човнах, любительське і спортивне рибальство, водопій тварин, забір води з водних об'єктів без застосування споруд або технічних пристроїв та з криниць) безкоштовно, без закріплення водних об'єктів за окремими особами та без надання відповідних дозволів. З метою охорони життя і здоров'я громадян, охорони навколишнього природного середовища та з інших передбачених законодавством підстав районні і міські Ради за поданням державних органів охорони навколишнього природного середовища, водного господарства, санітарного нагляду та інших спеціально уповноважених державних органів встановлюють місця, де забороняється купання, плавання на човнах, забір води для питних або побутових потреб, водопій тварин, а також за певних підстав визначають інші умови, що обмежують загальне водокористування на водних об'єктах, розташованих на їх території. Місцеві Ради зобов'язані повідомляти населення про встановлені ними правила, що обмежують загальне водокористування. На водних об'єктах, наданих в оренду, загальне водокористування допускається на умовах, встановлених водокористувачем, за погодженням з органом, який надав водний об'єкт в оренду. ЗАКОН УКРАЇНИ Про тваринний світ

Стаття 16.

Загальне використання об'єктів тваринного світу Громадянам гарантується право безоплатного загального використання об'єктів тваринного світу для задоволення життєво необхідних потреб (естетичних, оздоровчих, рекреаційних тощо). Загальне використання об'єктів тваринного світу здійснюється без вилучення об'єктів тваринного світу з природного середовища (за винятком любительського і спортивного рибальства у водних об'єктах загального користування в межах встановлених законодавством обсягів безоплатного вилову). У порядку загального використання об'єктів тваринного світу здійснюється використання корисних властивостей життєдіяльності тварин - природних санітарів середовища,запилювачів рослин тощо, а також використання об'єктів тваринного світу в наукових,культурно-освітніх, виховних, естетичних та інших цілях,не заборонених законом. Під час здійснення загального використання об'єктів тваринного світу забороняється знищення тварин, руйнування їхнього житла та інших споруд (нір, хаток, лігв, гнізд, мурашників, бобрових загат тощо), порушення середовища існування тварин і погіршення умов їх розмноження.

Стаття 38.

Встановлення заборони та обмежень у використанні об'єктів тваринного світу З метою збереження і відтворення тварин здійснення окремих видів використання об'єктів тваринного світу, а також вилучення з природного середовища тварин може бути обмежено або повністю заборонено на певній території чи на певні строки в порядку, передбаченому цим Законом та іншими нормативно-правовими актами.

Просмотров: 5419 | Добавил: narybalku | Теги: печенежское водохранилище, белый амур, Толстолобик | Рейтинг: 3.8/4
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Окунительная пятница, 29.03.2024, 09:27
Приветствую Вас Тестовый вход
Поиск
Календарь
«  Январь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзья сайта
Купить mp4 плеер
Обратите внимание:
Особенности зимней рыбалки Судак Щука Карась Карп Плотва Красноперка Окунь Лещ Сом
Архив записей